Toshiba harici HDD'yi kutusundan çıkartıp bilgisayara takmak

hEgemen

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir masaüstü bilgisayar aldım ancak bilgisayarın hafızası 500 GB ve benim uzun süredir kullanmadığım boş boş duran Toshiba Canvio Basic 2.5" isimli bir taşınabilir hard diskim var 2-3 yıl önce almıştım. Şimdi bu hard diski kutusundan çıkartıp bilgisayara takarsam bir sorun olur mu hard diski zorlar mı? Oyundan çok dosyalarımı bu hard diske yükleyeceğim. Ve kutusunu nasıl açacağımı bulamadım zarar vermek istemiyorum bu HDD'nin kutusu açılır mı?

Açmasına açarsın da Toshiba şerefsizlik yapmış sanırsam bu diskte. PCB USB çıkışı veriyor, SATA yok. Açmanın amacı yok yani böyleyse disk.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim HDD'yi kaç TL'ye aldım hatırlamıyorum ama şu an fiyatı 800 TL gibi bir şey neyse kablo bağlantısı ile tutarım en kötü.

Bendekinin şekli biraz farklı ama giriş aynı galiba bu da açılmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu üründe aynı mı?

Maalesef aynı görünüyor.

Anladım o zaman USB 3.0 bağlayıp kullanacağım performansda çok kötü olur mu? İçinde resim video dosyaları falan atıp SSD'de yer tasarrufu yapmak istiyorum.

SATA ve USB 3.0 hızları arasında ciddi fark vardı diye hatırlıyorum. Kullanılmayacak kadar kötü olmaz ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…