A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #11 Diskiniz eski sisteminizde kalma o zaman. Eski sisteminizden kalma değilse disk ikinci el olabilir. Furkan Konca dedi: HDD eski tabii anakart, ekran kartı RAM ve PSU yeni. Genişletmek için tıkla...
Diskiniz eski sisteminizde kalma o zaman. Eski sisteminizden kalma değilse disk ikinci el olabilir. Furkan Konca dedi: HDD eski tabii anakart, ekran kartı RAM ve PSU yeni. Genişletmek için tıkla...
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 5 Ocak 2021 #12 Assecreed dedi: Diskiniz eski sisteminizde kalma o zaman. Eski sisteminizden kalma değilse disk ikinci el olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sıfır almıştım, bazı parçaları değiştirdim HDD değişmedi sadece. SSD aldım Windows'a kurucam.
Assecreed dedi: Diskiniz eski sisteminizde kalma o zaman. Eski sisteminizden kalma değilse disk ikinci el olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sıfır almıştım, bazı parçaları değiştirdim HDD değişmedi sadece. SSD aldım Windows'a kurucam.