Merhabalar ben kendim Mac kullanıyorum fakat bir arkadaşım daha önce aldığı bir Windows bilgisayarı Mac OS'a çevirmek istiyor. İşletim sisteminin önemi benim için kullanılabilirliği. LION'dan Yosemiteye kadar bütün işletim sistemlerinden çok memnunum ben bilgisayarımı müzik yapmak için kullanıyorum o daha çok grafik tasarım üzerine kullanıyor fakat kendi projelerini de benim bilgisayarımda yaptığı zaman çok daha hızlı olduğunu fark etti. Bu işletim sistemlerinden birini kurmak mümkün mü acaba?
Çünkü daha önce Recep Baltaş'ın bir videosunu seyrederek bir yandan başka bir arkadaşımın masaüstü bilgisayarına mac kurmaya çalışmıştım anakart modeli aynıydı ama sanırım firmware versiyonları farklı olduğu için 1-2 seçenek bizde patladı o yüzden bilgisayarı yok ettik diyebilirim bir daha windows da kuramadık üstüne hard disk çöp oldu. Aynı hata lüksüm ne yazık ki bu bilgisayarda yok aynı model için kurulum videoları aradım ama bulamadım.
Ayrıca BIOS ayarlarına nasıl girilir ne yapılır hiçbir şey bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlerse çok sevinirim. İlginiz için teşekkürler. İyi günler dilerim.