Toshiba L50 yavaşlama sorunu

Dunedain

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Toshiba L50 model W8 laptopum var 9 aydır tek sıkıntı çekmeden kullandım. Geçenlerde tarayıcıya virüs bulaştı diye spy hunter programı ile tarama yaptım ondan sonra laptop en az 2 dk da açılmaya başladı. Program kafasına göre sistemden bir şey silmiş veya bir şey bulaştırmış olabilir mi? Mcafee ile tarattım bir işe yaramadı. Son çare olarak recovery düşünüyorum. Şimdi çok büyük boyutlarda kurulumlarım vs var.

Karşımda bu seçenekler var.
1- Dosyalarınızı etkilemeden kişisel bilgisayarınızı yenileyin.
2- Her şeyi kaldırın ve Widows'u yeniden yükleyin.

1.Dosyalarıma dokunmuyor ama uygulamarı kaldırıyor sistemden virüsü atmak için yeterli midir?
2.Seçenekte fabrika ayarlarına dönüştürüyor ama onda sadece Windows'un kurulu olduğu bölümü silebiliyor muyuz? Yani beni E diskim korunabilir mi? Yedekleyek flash belleğim vs olsa hiç durmam 2.seçeneği yaparım da maalesef elimde depolayacak alan yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesim spy hunter pc de yukluyse kaldir kasma yapiyor belki ondan dolayidir bide baslangictaki programlarini kontrol et

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı