T TnhnLpp Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Laptop ekran kartım bozuldu aynı parçayı bulamıyorum başka hangi kartlar uygun bu modele? Teşekkürler. Not: Anakarta gömülü değil. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2021
Merhaba arkadaşlar. Laptop ekran kartım bozuldu aynı parçayı bulamıyorum başka hangi kartlar uygun bu modele? Teşekkürler. Not: Anakarta gömülü değil.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.334 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #2 TnhnLpp dedi: Merhaba arkadaşlar. Laptop ekran kartım bozuldu aynı parçayı bulamıyorum başka hangi kartlar uygun bu modele? Teşekkürler. Not: Anakarta gömülü değil. Genişletmek için tıkla... Bu laptopa para vermek sadece paranı çöpe atmak olur bu saatten sonra. Tavsiyem yeni bir sistem alman.
TnhnLpp dedi: Merhaba arkadaşlar. Laptop ekran kartım bozuldu aynı parçayı bulamıyorum başka hangi kartlar uygun bu modele? Teşekkürler. Not: Anakarta gömülü değil. Genişletmek için tıkla... Bu laptopa para vermek sadece paranı çöpe atmak olur bu saatten sonra. Tavsiyem yeni bir sistem alman.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 11 Eylül 2021 #3 TnhnLpp dedi: Merhaba arkadaşlar. Laptop ekran kartım bozuldu aynı parçayı bulamıyorum başka hangi kartlar uygun bu modele? Teşekkürler. Not: Anakarta gömülü değil. Genişletmek için tıkla... Bu cihaza masraf yapmaya değmez sıfırı için bütçen yoksa ikinci elde güzel cihazlara bakılabilir.
TnhnLpp dedi: Merhaba arkadaşlar. Laptop ekran kartım bozuldu aynı parçayı bulamıyorum başka hangi kartlar uygun bu modele? Teşekkürler. Not: Anakarta gömülü değil. Genişletmek için tıkla... Bu cihaza masraf yapmaya değmez sıfırı için bütçen yoksa ikinci elde güzel cihazlara bakılabilir.
T TnhnLpp Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #4 1080tilı masaüstüm var da bunu üniversite için kullancaktım neyse teşekkürler.