Toshiba L655-194 bilgisayarıma i5 460m işlemci ve 1 TB hdd harddisk takmak istiyorum. Mümkün müdür? Eğer değişme ihtimali varsa hangi işlemci veya harddiski tavsiye edersiniz?
Toshiba L655-194 bilgisayarıma i5 460m işlemci ve 1 TB hdd harddisk takmak istiyorum. Mümkün müdür? Eğer değişme ihtimali varsa hangi işlemci veya harddiski tavsiye edersiniz?
Hiç elim tornavida tutmaz diyorsanız sıkıntı olabilir. Fakat HDD değişimi laptoplar için basit bir olay. Youtubedan model yazarak videoya ulaşabilirsiniz. Alt tarafta bir tane kapak söküp HDD yi değiştireceksiniz. Zorluğu yok.
i3-370m kullanıyorsan iki tipi var; çıkarılabilir ve lehimli şekilde. Lehimli değilse upgrade etme olasılığın var.
Listeyi kırptım, ilk 4 aslında anlamlı bir fark yaratır. i7ler ekstra pahalı olduğundan ve performansa diğer 2 i5'den öte çok birşey katmadıkları için elendi, 580m dahi pahalı.
Ebay fiyatlarına bakınca yaklaşık 100 TL ile i5-560m'i düşünebilirsin ama BIOS desteklemezse sıkıntı yaşayabilirsin.
Toshiba müşteri hizmetlerini aradım bize gönderirseniz degistiririz dedi lehimli değil galiba böyle dediğine göre.Onlara göndersem masraflı olur mu nasıl bir yöntem izlemeliyim sizce?
Servise vereceksen hiç değmez, eski makina zaten, tuzlu olur. O parayı makina ederine eklesen zaten 2. jenerasyon i serili makina alırsın.
Kendin değiştirebiliyorsan düşün, yoksa olduğu gibi kalsın.