Toshiba L755-14H Laptop'a Mac OS X Mountain Lion Nasıl Kurarım?

shade

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhabalar, ben gece boyunca şu linkteki Dizüstü Bilgisayara Mac OS X Kurma Rehberi - Technopat yöntem ile bilgisayarıma Mac OS X mountain lion kurmaya çalıştım.
Laptop'un altında yazan part no: PSK2YE
Nvidia G-force Gt 525M 2Gb ekran kartı ve İ5 işlemci var.
Orada anlatıldığı şekilde disk'i sildim (yalnızca D diskini sildim C'de Windows 8.1 duruyor hala). Ardından da yüklemeyi yapmadan önce o ayarlamalar kısmında yapmadığım ayar kalmadı yükledim çalıştırdım boot etmedi apple logosu göründü öyle kaldı. Sonra tekrar bir daha yükledim başka ayarlarla yine denedim yine boot etmedi. Toplamda 5 defa denedim ama hiç birinde bilgisayarım boot etmedi. Orada tam yukarıda verdiğim linkteki şekilde birebir ayarlarla da denedim, sonra yok benim pc'de Nvidia var deyip ona göre oradaki seçenekleri seçerek de denedim.
Sözün özü, bir türlü bu işlemi gerçekleştiremedim. Çok da heves etmiştim halbuki.
Ne yapmalıyım? Benim bilgisayarıma hackintosh yapamaz mıyım? Gerekli ayarlar nelerdir neden boot etmiyor bu alet? Bilen yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Capture.JPG
selam ya afedersiniz teknopat sosyalde yeniyim soru sormak isdiyorum ama nereye yazacagimi bilemedim yardim edin yenlendirin simdiden tsk ederim .............
sorum su ki dizusdu bulgisayarima mac iATKOS_ML2 virtual box sanala kurmak isdiyorum ama bi turlu olmuyor acilisda asagida cikan errorla karsilasiyom yardim edermisiniz ?
dizusdu bilgisayarim
i5
ram 6
2 ama 4 cikabilen video kart
AMD RAdeon

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı