selim1717 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2015 #1 Başlıktada söylediğim gibi bu laptopun kasası nasıl açılır? Fanını temizlemek istiyorum. Sadece arka kapaktaki vidaları söksek açılır mı yoksa klavyeyi felanda mı çıkarmak gerekir?
Başlıktada söylediğim gibi bu laptopun kasası nasıl açılır? Fanını temizlemek istiyorum. Sadece arka kapaktaki vidaları söksek açılır mı yoksa klavyeyi felanda mı çıkarmak gerekir?
Mehmet Ferit Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 207 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2015 #2 Sadece fanın olduğu arka plakayı sök ama dikkatli ol vidaları kaybetme.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.019 Çözümler 86 30 Ağustos 2015 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
selim1717 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #4 Siyah Martı dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben sadece fanı temizlicem.Klavyeyidemi sökmem lazım?
Siyah Martı dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben sadece fanı temizlicem.Klavyeyidemi sökmem lazım?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.019 Çözümler 86 31 Ağustos 2015 #5 Vidasını sökmen gerekir, yerinden çıkartman gerekmeyebilir, o kadarına bakarsın.