Toshiba L855-16X macOS Uyumu

tengry55

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar benim laptobuma Mac kurmak istiyorum. Daha önce masaüstü AMD işlemcili bilgisayarıma kurmuştum ancak laptoba hiç kuramadım. Konu hakkında yardımcı olabilecek biri olursa sevinirim. Teşekkürler.

Satellite L855-16X - Toshiba

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikleri Macosx ile çok uyumlu, Kesinlikle kurulumdan vazgeçmeyin, Benim emaneten kullanmış olduğum ve El-Capitan kurduğum Dell 5559 ile özellikleri çok aynı. El-capitan kurmanı tavsiye ederim. Forumda detaylı anlatılmış, neler yapılacağı anlatılmış. İnanki bir kaç döküman kaynak okursan kurulumunun çok kolay olduğunu göreceksin.

Dostum bende de L855-10t modeli var. El captain kurdum ama ne yaptıysam ekran kartını tanıtamadım. Bana göre en önemliside ekran kartı. Forumda tanıtanların clover dosyalarını kullandım başka sitelerden buldum denedim yine de olmadı. Eğer yapabilirsen beni de aydınlatır mısın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı