Halilyaras Yoctopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #1 Laptopum bir anda kapandi açmaya çalıştım açılmıyor. Şarj adaptörünün ışığı düzenli olarak yanıp sönüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
Laptopum bir anda kapandi açmaya çalıştım açılmıyor. Şarj adaptörünün ışığı düzenli olarak yanıp sönüyor.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #2 Halilyaras dedi: Laptopum bir anda kapandi açmaya çalıştım açılmıyor. Şarj adaptörünün ışığı düzenli olarak yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Batarya çıkıyorsa tak çıkar yapın.
Halilyaras dedi: Laptopum bir anda kapandi açmaya çalıştım açılmıyor. Şarj adaptörünün ışığı düzenli olarak yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Batarya çıkıyorsa tak çıkar yapın.
Halilyaras Yoctopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #3 Megansi dedi: Batarya çıkıyorsa tak çıkar yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım bişey değişmedi
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #4 Halilyaras dedi: Yaptım bişey değişmedi Genişletmek için tıkla... Bataryasız açılıyorsa batarya ölmüş olabilir. Ben de aynı durumdan yaşadım ama nasıl düzeldi hatırlamıyorum.
Halilyaras dedi: Yaptım bişey değişmedi Genişletmek için tıkla... Bataryasız açılıyorsa batarya ölmüş olabilir. Ben de aynı durumdan yaşadım ama nasıl düzeldi hatırlamıyorum.