turkuazyt Zeptopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar benim Toshiba laptop var 3-4 yıllık. İnternette falan geziyordum bilgisayari kapatım açtığımda touchpad çalışmıyordu. FN +F5 yaptım gene olmadı sizce. Sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Arkadaşlar benim Toshiba laptop var 3-4 yıllık. İnternette falan geziyordum bilgisayari kapatım açtığımda touchpad çalışmıyordu. FN +F5 yaptım gene olmadı sizce. Sorun ne olabilir?
dört_kol Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.313 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 3060 Ventus 2X 12G OC - Lexar ARES 2x8GB 3600MHz DDR4 - MSI PRO H610ME - Intel Core i3 12100F - Dexim H238SG 180 Hz Fast IPS - Kingston NV2 1TB M2 SSD - Ajazz AJ159 Pro - E-Yooso Z87 - Rampage Mandly 7.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2021 #2 turkuazyt dedi: Arkadaşlar benim Toshiba laptop var 3-4 yıllık. İnternette falan geziyordum bilgisayari kapatım açtığımda touchpad çalışmıyordu. FN +F5 yaptım gene olmadı sizce. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Benim BIOS'ta touchpad açma kapama seçeneği var BIOS bakın ve FN+üzerinde touchpad olan F tuşuna basın mesela FN+F5 gibi o da olmazsa bir mouse bağlayarak Toshiba sitesinden touchpad driveri yükleyin. Artı 0 Eksi
turkuazyt dedi: Arkadaşlar benim Toshiba laptop var 3-4 yıllık. İnternette falan geziyordum bilgisayari kapatım açtığımda touchpad çalışmıyordu. FN +F5 yaptım gene olmadı sizce. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Benim BIOS'ta touchpad açma kapama seçeneği var BIOS bakın ve FN+üzerinde touchpad olan F tuşuna basın mesela FN+F5 gibi o da olmazsa bir mouse bağlayarak Toshiba sitesinden touchpad driveri yükleyin.