BayGamer6210 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 Merhaba benim laptopum Toshiba ve ben macOS Catalina kurmak istiyorum Catalina dosyam hazır ama nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba benim laptopum Toshiba ve ben macOS Catalina kurmak istiyorum Catalina dosyam hazır ama nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.180 Çözümler 10 19 Eylül 2023 #2 Yanlış bilgi Windows cihazlara macOS işletim sistemi kuramazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2023
gialen Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 337 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE 12GB RTX 3060 / RYZEN 5 5500 / 16GB HYPERX FURY RAM / GIGABYTE A520M K ANAKART Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #3 atakanatlgn dedi: Windows cihazlara macOS işletim sistemi kuramazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmeden, araştırmadan konuşmazsak. BayGamer6210 dedi: Merhaba benim laptopum Toshiba ve ben macOS Catalina kurmak istiyorum Catalina dosyam hazır ama nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Soruna geleyim dostum laptopta bulunan işlemci modelini söyleyebilir misin? Ek: Eğer işlemcin Intel 9 veya 10. nesil değilse kuramazsın Catalina, AMD ise bir bilgim yok.
atakanatlgn dedi: Windows cihazlara macOS işletim sistemi kuramazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmeden, araştırmadan konuşmazsak. BayGamer6210 dedi: Merhaba benim laptopum Toshiba ve ben macOS Catalina kurmak istiyorum Catalina dosyam hazır ama nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Soruna geleyim dostum laptopta bulunan işlemci modelini söyleyebilir misin? Ek: Eğer işlemcin Intel 9 veya 10. nesil değilse kuramazsın Catalina, AMD ise bir bilgim yok.
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #4 Hocam bilgisayar özelliklerini kendiliğinden öğrenmek için kahin olmamız gerekiyor acaba donanım bilgisini verebilir misiniz?
Hocam bilgisayar özelliklerini kendiliğinden öğrenmek için kahin olmamız gerekiyor acaba donanım bilgisini verebilir misiniz?
BayGamer6210 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #5 Eski bir işlemci zaten ağır bir şey kurmayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2023
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 19 Eylül 2023 #6 Laptop özelliklerini belirt. gialen dedi: Hocam bilmeden, araştırmadan konuşmazsak. Ek: Eğer işlemcin Intel 9 veya 10. nesil değilse kuramazsın Catalina Genişletmek için tıkla... Buradaki çelişki...
Laptop özelliklerini belirt. gialen dedi: Hocam bilmeden, araştırmadan konuşmazsak. Ek: Eğer işlemcin Intel 9 veya 10. nesil değilse kuramazsın Catalina Genişletmek için tıkla... Buradaki çelişki...