dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #1 Toshiba marka laptop kullanıyorum. Ekran kartları değiştiriliyor mu?
D DarkLegacy Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #2 Çok nadir rastlanan bir durum bu. Ama %99.99 değiştiremezsin. Bir de markadan ziyade model önemli. Toshiba'nın hangi modeli?
Çok nadir rastlanan bir durum bu. Ama %99.99 değiştiremezsin. Bir de markadan ziyade model önemli. Toshiba'nın hangi modeli?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 5 Mayıs 2023 #3 dwarekithx dedi: Toshiba marka laptop kullanıyorum. Ekran kartları değiştiriliyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartlarını değiştirme çok az laptop anakartın da olur.
dwarekithx dedi: Toshiba marka laptop kullanıyorum. Ekran kartları değiştiriliyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartlarını değiştirme çok az laptop anakartın da olur.
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #4 Ekran kartları anakarta monte şekilde geldiğinden değiştirmek neredeyse olanaksızdır.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.748 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 5 Mayıs 2023 #5 MXM slotlu modellerde GPU değiştirilebilir, imkansız değil yani. Model önemli.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #6 DarkLegacy dedi: Çok nadir rastlanan bir durum bu. Ama %99.99 değiştiremezsin. Bir de markadan ziyade model önemli. Toshiba'nın hangi modeli? Genişletmek için tıkla... satellite L755
DarkLegacy dedi: Çok nadir rastlanan bir durum bu. Ama %99.99 değiştiremezsin. Bir de markadan ziyade model önemli. Toshiba'nın hangi modeli? Genişletmek için tıkla... satellite L755
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 5 Mayıs 2023 #7 dwarekithx dedi: Satellite L755. Genişletmek için tıkla... Bir iyi bir kötü haberim var işlemcisi değişmek oluyor ama ekran kartını degiştiremiyorsun.
dwarekithx dedi: Satellite L755. Genişletmek için tıkla... Bir iyi bir kötü haberim var işlemcisi değişmek oluyor ama ekran kartını degiştiremiyorsun.
D DarkLegacy Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #8 dwarekithx dedi: Satellite L755. Genişletmek için tıkla... @Artoria Pendragon arkadaş daha iyi bilir. O daha hakim.
dwarekithx dedi: Satellite L755. Genişletmek için tıkla... @Artoria Pendragon arkadaş daha iyi bilir. O daha hakim.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #9 Pencere bakıcısı dedi: Bir iyi bir kötü haberim var işlemcisi değişmek oluyor ama ekran kartını degiştiremiyorsun. Genişletmek için tıkla... İşlemcim i5 ekran kartım GT 525 işlemciyi yükseltsem bile yine performans artışı olur mu ekran kartı çok düşük.
Pencere bakıcısı dedi: Bir iyi bir kötü haberim var işlemcisi değişmek oluyor ama ekran kartını degiştiremiyorsun. Genişletmek için tıkla... İşlemcim i5 ekran kartım GT 525 işlemciyi yükseltsem bile yine performans artışı olur mu ekran kartı çok düşük.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 5 Mayıs 2023 #10 dwarekithx dedi: İşlemcim i5 ekran kartım GT 525 işlemciyi yükseltsem bile yine performans artışı olur mu ekran kartı çok düşük. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olur.
dwarekithx dedi: İşlemcim i5 ekran kartım GT 525 işlemciyi yükseltsem bile yine performans artışı olur mu ekran kartı çok düşük. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olur.