Toshiba laptopu yükseltmeye değer mi?

fatih9273

Decapat
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
SSD veya HDD modeli
120gbhdd>240 gb kingston a400 ssd
Model Sattelite C660-1QG SSD ile 8GB RAM aldım i73740 işlemci almayı düşünüyorum. Ekran kartı sıkıntı çıkarır mı?
Ekran kartı: GeForce 315m. Bir de alırsam adaptör yetersiz kalıyor 19v 3.42 amper adaptörüm var 65W 85W lazım ama aynı adaptörden 2 tane var paralel bağlasam 6.84 amper alabilir miyim? Techopat kırpmış biraz düzenledim

Son düzenleme:
Model bilgisi verir misin, ayrıca oyun için mi kullanacaksın? ve oyun için kullanacaksan hangi oyunları oynamayı planlıyorsun?

Model bilgisi verir misin, ayrıca oyun için mi kullanacaksın? ve oyun için kullanacaksan hangi oyunları oynamayı planlıyorsun?
Satellite c660 oyun oynamıyorum öylesine yükseltmek istiyorum ama ekran kartı sıkıntı yaparmı bide adaptörleri paralel bağlarsam 6 amper alabilirmiyim onu sorudm

Satellite C660 oyun oynamıyorum öylesine yükseltmek istiyorum ama ekran kartı sıkıntı yapar mı bir de adaptörleri paralel bağlarsam 6 amper alabilir miyim onu sorudm.

Eğer bir yere götürmeyeceksen yükseltmeye değmez para israfı olur, onu satıp üstüne 2K 2.5k para koyup GTX 770 veya RX 550 2.el sisteme geçiş yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…