E ErkanGul Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 289 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Meslek Maden Mühendisi 19 Temmuz 2020 #11 Enes3078 dedi: Beni tanıyan bilir asla gaddarlık veya küçük düşürücülük yapmaya çalışmam sadece şaka amaçlı yazmıştım. Ayrıca o televizyonu da alabilirsiniz fakat o fiyat Amazon fiyatı yani TR üzerinden kaç liraya alırsın bilemem. Genişletmek için tıkla... Estağfrullah hocam ben de lafın gelişi söyledim. Arkadaşın link Amazon TR zaten. Düşünüyoruz hocam Toshiba'ya şu an daha yakınız.
Enes3078 dedi: Beni tanıyan bilir asla gaddarlık veya küçük düşürücülük yapmaya çalışmam sadece şaka amaçlı yazmıştım. Ayrıca o televizyonu da alabilirsiniz fakat o fiyat Amazon fiyatı yani TR üzerinden kaç liraya alırsın bilemem. Genişletmek için tıkla... Estağfrullah hocam ben de lafın gelişi söyledim. Arkadaşın link Amazon TR zaten. Düşünüyoruz hocam Toshiba'ya şu an daha yakınız.
X x571 Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 145 26 Kasım 2022 #12 Toshiba'nın TV tarafına Vestel bakıyor. Bu bilgi benim için yeterli oldu mesela. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2022