Windows 10 bilgisayarı ayarlardan sıfırladım ve sadece "Intel Grafik Sürücüsü" sürücüsü yüklü geldi. Diğer sürücüleri nereden bulacağımı bilmiyorum. Eski Lenovo bilgisayarımda sitesine direk cihazın modelini girip indiriyordum fakat yeni Toshiba bilgisayarımda sitesinde bulamadım. Ayrıca sürücü kurma, güncelleme programları güvenilir mi? Eski Lenovo bilgisayarımda "Driver Solution Pack" programını kullanıyordum fakat sürücü kurulumundan sonra kablosuz ağ'da bir kırmızı çarpı simgesi geldi. Bilgisayarı uykuya alıp uyandırdığımda düzeliyordu ve bunun için 5 kere format attı. Sürücüleri program ile güncellersem bunun gibi veya farklı bir sorun çıkar mı? Ve "Driver Booster" duyduğuma göre çok uyarı veriyormuş.
Sistem özelliklerim HTML dosyası olarak indirebilirsiniz: İNDİR
Bu programı daha önceden denedim ve birkaç ay sonra bilgisayarı "Malwarebytes" ile taradığımda "Driver Solution Pack" ve sizin önerdiğiniz programda Trojan buldu güvenemiyorum
Ve oyunlarda ciddi FPS düşüklüğü yaşıyorum benim için driverler çok önemli
Sende haklısın bir çok virüs tarama programı yanlış virüsler tespit ediyor am emin olamadım arayüzü de kötü ve bilindik değil sorun çıkarır mı? Sorun çıkmasını hiç istemem. Bu bilgisayar iki kez sıfırladım ve en az 1 günde sıfırlanıyor uğraşmaya çok üşenirim
Zahmet olmazsa verdiğim linkteki sistem özelliklerime göre bana sürücü bulabilir misiniz? İntel'in orjinal sitesinden falan ve verdiğim link güvenilirdir.
Bu programı deneyeceğim umarım benim için sürücü aramaya başlamadın tarama bittiğinde link atarım çok teşekkürler
TOSHIBA SATELLITE C55-A drivers - Scan Result ANONYMOUS -
Çoğu iyi gözüküyor fakat sıfırlanmadan önce bir sürü sürücü vardı programlar ve özelliklerde Athernos gibi bişi vardı ve sıfırlaman sonra Toshiba programları da gitti onlara gerek yok zaten kastırıyor.