S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 30 Ocak 2024 #11 @Svalon başka bir diskte sorun yaşamadıysan onda kal. Dediği kodları da deneyebilirsin.
Svalon Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #12 Spyhis dedi: @Svalon başka bir diskte sorun yaşamadıysan onda kal. Dediği kodları da deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır öyle yaptım şuanlık teşekkürler cevaplarınız için. Spyhis dedi: @Svalon başka bir diskte sorun yaşamadıysan onda kal. Dediği kodları da deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Konuyu yeniden hortlatmak gibi olacak fakat Low level format yapmak mantıklı mı bu diske. @181951 ustam diske Low level format yapılabilir mi sizce şunu öğrenmek istiyorum haftalardır Son düzenleme: 6 Şubat 2024
Spyhis dedi: @Svalon başka bir diskte sorun yaşamadıysan onda kal. Dediği kodları da deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır öyle yaptım şuanlık teşekkürler cevaplarınız için. Spyhis dedi: @Svalon başka bir diskte sorun yaşamadıysan onda kal. Dediği kodları da deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Konuyu yeniden hortlatmak gibi olacak fakat Low level format yapmak mantıklı mı bu diske. @181951 ustam diske Low level format yapılabilir mi sizce şunu öğrenmek istiyorum haftalardır