Danzo Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 653 Çözümler 1 6 Ekim 2019 #1 Biraz araştırdım bulamadım. Sizce neden yapmıyor? Bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2019
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 6 Ekim 2019 #2 Bence gerek duymuyor. Cünkü piyasada MSI, Asus gibi markalar var. Adamlar klima bile yapıyor ama oyun bilgisayari yapmiyor değişik.
Bence gerek duymuyor. Cünkü piyasada MSI, Asus gibi markalar var. Adamlar klima bile yapıyor ama oyun bilgisayari yapmiyor değişik.
Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 6 Ekim 2019 #3 Bir o eksikti zaten. Canları istemiyordur. Yeterince gaming laptop üreticisi var zaten. Dell, Msi, Monster, Asus, Lenovo, Alienware, Xiaomi, Casper, Hp.
Bir o eksikti zaten. Canları istemiyordur. Yeterince gaming laptop üreticisi var zaten. Dell, Msi, Monster, Asus, Lenovo, Alienware, Xiaomi, Casper, Hp.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 6 Ekim 2019 #4 Yasin Temel dedi: Bir o eksikti zaten. Canları istemiyordur. Yeterince gaming laptop üreticisi var zaten. Dell, Msi, Monster, Asus, Lenovo, Alienware, Xiaomi, Casper, Hp. Genişletmek için tıkla... Alienware ile Dell ayni degil miydi? Ben mi yanliş biliyorum?
Yasin Temel dedi: Bir o eksikti zaten. Canları istemiyordur. Yeterince gaming laptop üreticisi var zaten. Dell, Msi, Monster, Asus, Lenovo, Alienware, Xiaomi, Casper, Hp. Genişletmek için tıkla... Alienware ile Dell ayni degil miydi? Ben mi yanliş biliyorum?
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 6 Ekim 2019 #5 Önceden yapıyordu ama artık o tarz ürünlerden çekildiler herhalde. TV bölümünü falan da sattılar. Toshiba Qosmio adıyla üretiyorlardı önceden.
Önceden yapıyordu ama artık o tarz ürünlerden çekildiler herhalde. TV bölümünü falan da sattılar. Toshiba Qosmio adıyla üretiyorlardı önceden.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 6 Ekim 2019 #6 Toshiba mobil sektörden Toshiba adı altında satış yapmayı bıraktı. Toshiba İsmini Değiştirdi - Technopat Sosyal
Toshiba mobil sektörden Toshiba adı altında satış yapmayı bıraktı. Toshiba İsmini Değiştirdi - Technopat Sosyal
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Ekim 2019 #7 Sercan1096 dedi: Önceden yapıyordu ama artık o tarz ürünlerden çekildiler herhalde. TV bölümünü falan da sattılar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kısmnı bir firmaya satmışlardı galiba. Önceden yapmışlardı ve iyi yorumlar da almışlardı neden üretmiyorlar anlamadım.
Sercan1096 dedi: Önceden yapıyordu ama artık o tarz ürünlerden çekildiler herhalde. TV bölümünü falan da sattılar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kısmnı bir firmaya satmışlardı galiba. Önceden yapmışlardı ve iyi yorumlar da almışlardı neden üretmiyorlar anlamadım.
Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 6 Ekim 2019 #8 kirknewsted dedi: Alienware ile Dell ayni degil miydi? Ben mi yanliş biliyorum? Genişletmek için tıkla... Alienware Dell'in sadece gaming laptoplar ürettiği bir markası. Opel ve Vauxhall gibi. Opel sedan da üretirken vauxhall ticari üretiyor.
kirknewsted dedi: Alienware ile Dell ayni degil miydi? Ben mi yanliş biliyorum? Genişletmek için tıkla... Alienware Dell'in sadece gaming laptoplar ürettiği bir markası. Opel ve Vauxhall gibi. Opel sedan da üretirken vauxhall ticari üretiyor.
Danzo Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 653 Çözümler 1 6 Ekim 2019 #9 Ama Toshiba bence sağlam ve kaliteli bilgisayarlar yapıyor. Piyasaya güzel bir bilgisayarla girse güzel olabilirdi.
Ama Toshiba bence sağlam ve kaliteli bilgisayarlar yapıyor. Piyasaya güzel bir bilgisayarla girse güzel olabilirdi.
Ercan OZAN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 1.421 Makaleler 2 Çözümler 6 6 Ekim 2019 #10 Qosmio serisi vardı, bendew 5 sene kullandım ama artık üretmiyor.