C candan caner Hectopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2018 #1 SSD bir süre kullanıldıktan sonra resimdeki duruma geliyor. Sorunu nedir? @Recep Baltaş @Ali Güngör
Ali Özbakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.102 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Yöneticisi 20 Aralık 2018 #2 Arka planda SSD 'ye veri yazılmadığından emin misiniz?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 20 Aralık 2018 #3 Bu modelin bazı sıkıntıları var. Garanti veya iade hakkınıza göre hareket edin.
crazy_vefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 20 Aralık 2018 #4 GTX660M dedi: Bu modelin bazı sıkıntıları var. Garanti veya iade hakkınıza göre hareket edin. Genişletmek için tıkla... İyi ki almamışım bak. Yani sorunsuz da olabilirdi ama böyle bir şey olursa tekrar tekrar uğraşmak istemezdim gerçekten...
GTX660M dedi: Bu modelin bazı sıkıntıları var. Garanti veya iade hakkınıza göre hareket edin. Genişletmek için tıkla... İyi ki almamışım bak. Yani sorunsuz da olabilirdi ama böyle bir şey olursa tekrar tekrar uğraşmak istemezdim gerçekten...
C candan caner Hectopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2018 #5 Ali Özbakır dedi: Arka planda SSD 'ye veri yazılmadığından emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Değerlere iyi bak istersen. @Mr.Acar @Taptic @SypeR Son düzenleme: 21 Aralık 2018
Ali Özbakır dedi: Arka planda SSD 'ye veri yazılmadığından emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Değerlere iyi bak istersen. @Mr.Acar @Taptic @SypeR
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #6 crazy_vefa dedi: İyi ki almamışım bak. Yani sorunsuz da olabilirdi ama böyle bir şey olursa tekrar tekrar uğraşmak istemezdim gerçekten... Genişletmek için tıkla... Bende aynı SSD var hiçbir sorunu yok? candan caner dedi: SSD bir süre kullanıldıktan sonra resimdeki duruma geliyor. Sorunu nedir? @Recep Baltaş @Ali Güngör Eki Görüntüle 353158 Genişletmek için tıkla... SSD Utility kapalıyken böyle sorun yapmaz büyük ihtimal hepsi o program yüzünden oluyor genellikle adamlar yazmışlar geçmişler bi özelliği yok aksine kötülüğü var.
crazy_vefa dedi: İyi ki almamışım bak. Yani sorunsuz da olabilirdi ama böyle bir şey olursa tekrar tekrar uğraşmak istemezdim gerçekten... Genişletmek için tıkla... Bende aynı SSD var hiçbir sorunu yok? candan caner dedi: SSD bir süre kullanıldıktan sonra resimdeki duruma geliyor. Sorunu nedir? @Recep Baltaş @Ali Güngör Eki Görüntüle 353158 Genişletmek için tıkla... SSD Utility kapalıyken böyle sorun yapmaz büyük ihtimal hepsi o program yüzünden oluyor genellikle adamlar yazmışlar geçmişler bi özelliği yok aksine kötülüğü var.