Toshiba OCZ TR200 960 GB SSD Nasıldır?

Alice03

Kilopat
SATA SSD disk almayı düşünüyordum ve aklımda Samsung 960 Evo modeli vardı. Fakat bugün İncehesap Gaming gecesinde bu diski gördüm. Adata serilerinin kronik sorunlu olduğunu söylüyorlardı keza James Donkey de öyle. Ben de hiç riske atmayıp Samsung alırım diyordum fakat bu indirimi görünce merak ettim Toshiba'nın SSD'leri nasıldır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum şu an TR200 modelini 1 sene içerisinde 3 kere Boot sorunu yaşadım. Kurtarma seçeneklerinde güvenli moda girip yeniden başlatınca düzeliyordu. Hala kullanmaktayım ama şunu söyleyebilirim ki, Reset tuşu ve elektrik kesintilerinin ardından bir acayip davranmaya başlıyor. Boot sorunlarını da bu sebeple yaşadığımı düşünüyorum.

Ben bu riske girip almayı düşünüyorum açıkçası. Samsung 1000 TL çünkü. Bu SSD tahminimce 500 TL gibi bir fiyat olacak.

Hocam ben MSI kasayı aldım. Biraz araştırma şansım oldu ve fiyatı da uygun olunca dayanamadım. N11 kuponlarla bile o kadar ucuza gelmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…