charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Nasıl güncellenir?
Çözüm turkkomandosu 24 Mart 2021 Sistem açılırken flash belleği takıp onunla Boot ediyorsunuz bir seferlik. Güncellenmiş oluyor.
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 24 Mart 2021 #2 Eski Ürünler | KIOXIA - Turkey (Türkçe) personal.kioxia.com Buradan yüklüyorsunuz. Zaten yüklüyse Updates diye bir kısım olması lazım, oradan yapıyorsun. Artı 0 Eksi
Eski Ürünler | KIOXIA - Turkey (Türkçe) personal.kioxia.com Buradan yüklüyorsunuz. Zaten yüklüyse Updates diye bir kısım olması lazım, oradan yapıyorsun.
KS KS charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 turkkomandosu dedi: Eski Ürünler | KIOXIA - Turkey (Türkçe) personal.kioxia.com Buradan yüklüyorsunuz. Zaten yüklüyse updates diye bir kısım olması lazım, oradan yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam Update bastım sadece flash belleğe bazı dosyalar yükledi. Artı 0 Eksi
turkkomandosu dedi: Eski Ürünler | KIOXIA - Turkey (Türkçe) personal.kioxia.com Buradan yüklüyorsunuz. Zaten yüklüyse updates diye bir kısım olması lazım, oradan yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam Update bastım sadece flash belleğe bazı dosyalar yükledi.
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 24 Mart 2021 #4 Sistem açılırken flash belleği takıp onunla Boot ediyorsunuz bir seferlik. Güncellenmiş oluyor. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #5 turkkomandosu dedi: Sistem açılırken flash belleği takıp onunla Boot ediyorsunuz bir seferlik. Güncellenmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
turkkomandosu dedi: Sistem açılırken flash belleği takıp onunla Boot ediyorsunuz bir seferlik. Güncellenmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Worian Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Yer İstanbul, Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2021 #6 turkkomandosu dedi: Sistem açılırken flash belleği takıp onunla Boot ediyorsunuz bir seferlik. Güncellenmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... O işlemi nasıl yapıyoruz? Artı 0 Eksi
turkkomandosu dedi: Sistem açılırken flash belleği takıp onunla Boot ediyorsunuz bir seferlik. Güncellenmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... O işlemi nasıl yapıyoruz?
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 22 Mayıs 2021 #7 Worian dedi: O işlemi nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Update basınca USB belleğe dosyalar yüklüyor. Yüklendikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Boot menüye gidin, oradan USB'yi öne alın. Artı 0 Eksi
Worian dedi: O işlemi nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Update basınca USB belleğe dosyalar yüklüyor. Yüklendikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Boot menüye gidin, oradan USB'yi öne alın.
Worian Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Yer İstanbul, Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2021 #8 turkkomandosu dedi: Update basınca USB belleğe dosyalar yüklüyor. Yüklendikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Boot menüye gidin, oradan USB'yi öne alın. Genişletmek için tıkla... USB Belleğe dosyaları yükledim. Boot menüye girdim, USB'ye tıkladım birkaç işlem yaptı ve bilgisayarı kapattı ama güncelleme gerçekleşmedi. turkkomandosu dedi: Update basınca USB belleğe dosyalar yüklüyor. Yüklendikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Boot menüye gidin, oradan USB'yi öne alın. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleme: 22 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
turkkomandosu dedi: Update basınca USB belleğe dosyalar yüklüyor. Yüklendikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Boot menüye gidin, oradan USB'yi öne alın. Genişletmek için tıkla... USB Belleğe dosyaları yükledim. Boot menüye girdim, USB'ye tıkladım birkaç işlem yaptı ve bilgisayarı kapattı ama güncelleme gerçekleşmedi. turkkomandosu dedi: Update basınca USB belleğe dosyalar yüklüyor. Yüklendikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Boot menüye gidin, oradan USB'yi öne alın. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olursanız sevinirim.
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 22 Mayıs 2021 #9 Worian dedi: USB Belleğe dosyaları yükledim. Boot menüye girdim, USB'ye tıkladım birkaç işlem yaptı ve bilgisayarı kapattı ama güncelleme gerçekleşmedi. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Gerçekleşmediğine emin misiniz? Konu açın isterseniz. Artı 0 Eksi
Worian dedi: USB Belleğe dosyaları yükledim. Boot menüye girdim, USB'ye tıkladım birkaç işlem yaptı ve bilgisayarı kapattı ama güncelleme gerçekleşmedi. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Gerçekleşmediğine emin misiniz? Konu açın isterseniz.
Worian Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Yer İstanbul, Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2021 #10 turkkomandosu dedi: Gerçekleşmediğine emin misiniz? Konu açın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Eki Görüntüle 1035738 turkkomandosu dedi: Gerçekleşmediğine emin misiniz? Konu açın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hala update gözüktüğüne göre gerçekleşmemiş. Güncellemeyi yaptım. Yardım eden herkese çok teşekkürler. Dosya Ekleri Screenshot_508.png 12,2 KB · Görüntüleme: 344 Son düzenleme: 24 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
turkkomandosu dedi: Gerçekleşmediğine emin misiniz? Konu açın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Eki Görüntüle 1035738 turkkomandosu dedi: Gerçekleşmediğine emin misiniz? Konu açın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hala update gözüktüğüne göre gerçekleşmemiş. Güncellemeyi yaptım. Yardım eden herkese çok teşekkürler.