İsmailKaan Megapat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2018 #1 Nanokatalog üzerinden almış olduğum harddisk, geçen hafta elime ulaştı. Bugün, bilgisayara takma fırsatı buldum. HDDTune ile test ettim. Hız değerleri fotoğrafta gözüktüğü gibi. Herhangi bir problem yok değil mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2018
Nanokatalog üzerinden almış olduğum harddisk, geçen hafta elime ulaştı. Bugün, bilgisayara takma fırsatı buldum. HDDTune ile test ettim. Hız değerleri fotoğrafta gözüktüğü gibi. Herhangi bir problem yok değil mi ?
Barış Altun Hectopat Katılım 10 Ekim 2017 Mesajlar 388 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12.sınıf Bilişim Öğrencisi 22 Mart 2018 #2 Harddisklerin genel hızı bu seviyededir. Sanırım kullanmış olduğunuz program ile tam hızına değil değişken hızla test edilmiş. Gayet sağlıklı çalışıyor. Hayırlı olsun.
Harddisklerin genel hızı bu seviyededir. Sanırım kullanmış olduğunuz program ile tam hızına değil değişken hızla test edilmiş. Gayet sağlıklı çalışıyor. Hayırlı olsun.