Alınır mı? Oyunlarda yeterli olur mu? ( Toshiba P300 1TB High-Performance Hard Disk (HDWD110UZSVA) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL )
Sende adamına göre cevap veriyorsun galiba. Burada ki konuda kronik sorunlu olduğunu kabul etmiştin. Şimdi alınır diye öneri veriyorsun.
Seagte Barrucada alınmaz.P300 serisi aşırı titreşimli ve uğultulu çalışıyor. Seagate Barracuda veya WD Blue tercih edilebilir.
Ben orda laptop hddsini kastettim sen 3.5 önermişsin.Kronik sorunlu alınmaz.
Sende adamına göre cevap veriyorsun galiba. Burada ki konuda kronik sorunlu olduğunu kabul etmiştin. Şimdi alınır diye öneri veriyorsun.
Orada ki konuda arkadaş laptop için istemiş arkadaş P300 atmış o yüzden öyle hocam.Kronik sorunlu alınmaz.
Seagte barrucada alınmaz.
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
P300 gayet iyi hocam ayrıca alternatif olarak bu var.Ne önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.