Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #11 P300 çok iyi bir HDD. Kendim hali hazırda kullanmaktayım.
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 2 Haziran 2021 #12 P300 uğultulu çalışıyor, kafa vuran modelleri de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kronik sorunlu parçalar Böyle bir konu açma gereği duydum. İnsanlar bilgilenmeli bence parça seçimi konusunda. 1) SSD 2) HDD 3) Ekran kartı 4) Anakart 5) RAM 6) Kasa 7) PSU 8) Monitör 9) İşlemci soğutucusu 10) Alınmaması gereken markalar Ben başlatayım. 1) Adata SU630, SU650, Toshiba OCZ, James Donkey, Apacer 2)... www.technopat.net Kronik Sorunlu Olduğunu Bildiğimiz Parçalar Rival 100 Siyah - Boya soyulma sorunu. Rival 300 - Kauçuk erime sorunu. Rival 600 - Kauçuk yüzey altındaki yapışkan maddenin akışkan hal alması. James Donkey 144Hz monitör - Ölü piksel sorunu. Gamepower Warlock - Tuş arızası. Gigabyte Force 83 - Tuşların üzerindeki karakterlerin silinmesi... www.technopat.net
P300 uğultulu çalışıyor, kafa vuran modelleri de var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kronik sorunlu parçalar Böyle bir konu açma gereği duydum. İnsanlar bilgilenmeli bence parça seçimi konusunda. 1) SSD 2) HDD 3) Ekran kartı 4) Anakart 5) RAM 6) Kasa 7) PSU 8) Monitör 9) İşlemci soğutucusu 10) Alınmaması gereken markalar Ben başlatayım. 1) Adata SU630, SU650, Toshiba OCZ, James Donkey, Apacer 2)... www.technopat.net Kronik Sorunlu Olduğunu Bildiğimiz Parçalar Rival 100 Siyah - Boya soyulma sorunu. Rival 300 - Kauçuk erime sorunu. Rival 600 - Kauçuk yüzey altındaki yapışkan maddenin akışkan hal alması. James Donkey 144Hz monitör - Ölü piksel sorunu. Gamepower Warlock - Tuş arızası. Gigabyte Force 83 - Tuşların üzerindeki karakterlerin silinmesi... www.technopat.net