Toshiba P300 kafa vurma problemi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Gazi Ekonomi)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi bilgisayarımdan çektiğim videoyu paylaştım. 5 saniyede açılan bilgisayar 3 dakikada zor açılıyor HDD'yi taktığım zaman ve süreli tık sesi geliyor. Ve sistem görmüyor yeni diski. Disk Toshiba P300. Recep ve Ali Abi övdüğü için aldım. Diğer gelen diskte de aynı sorun vardı, değişim yapıldı yine aynı. Sorun nerede arkadaşlar?
Ve bilgisayar açılırken arıza ışıkları yanıyor. Açılması 3dk sürüyor her seferinde ve tam açılınca sönüyor. Normalde 5 6 sn de açılıyor

Yani yapılacak şey basit. Ürünü servise gönderip değişim isteyeceksin. Bir daha toshiba almam diyorsan diğer markalara yöneleceksin. Harddisklerde çeşitli problemler yaşayabilirsin. Bana kalırsa harddiskle hiç uğraşma SSD al. Değmez bu kadar sıkıntıya.

Depolama için 1TB SSD almak saçma değil mi? Bence arkadaş yapabiliyorsa para iadesi istesin Seagate veya WD alsın. Eğer para iadesi olmuyorsa değişim istemesi lazım.

Bu kişisel tercih. Ben 1 TB SSD aldım. Bu kararımdan da memnunum. Harddisklerden çok sıkıntı çektiğim için. Tabi bana göre saçma değil sana göre öyle olabilir. 500'de alabilir. Ben paraya kıydım. Ya da çok önemli değil diyip dediğin gibi harddisk alacak. Bu öneri. Ona kalmış.

eski üründe böyleydi. değişim yapıldı yenisi geldi. Oda böyle Bu yenisinin videosu.
HD Tune ile taratıp health kısmının resmini atar mısın?
Ustam HDD'yi gormuyorki. Biostan da denedim yine görmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…