RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.577 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #11 Kasam biraz sesli çalışıyor büyük ihtimal HDD sesini duymam bile. Aynı fiyatta şu an ikisi de, Toshiba almayı düşünüyorum.
Kasam biraz sesli çalışıyor büyük ihtimal HDD sesini duymam bile. Aynı fiyatta şu an ikisi de, Toshiba almayı düşünüyorum.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #12 İkisi de aynı fiyattaysa, ben WD tercih ederim. Toshiba da üzmez ama.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.577 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #13 Rivadex dedi: İkisi de aynı fiyattaysa, ben WD tercih ederim. Toshiba da üzmez ama. Genişletmek için tıkla... Hocam WD tercih etmenizin sebebi nedir ona göre karar vereceğim.
Rivadex dedi: İkisi de aynı fiyattaysa, ben WD tercih ederim. Toshiba da üzmez ama. Genişletmek için tıkla... Hocam WD tercih etmenizin sebebi nedir ona göre karar vereceğim.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #14 RHEZNOW dedi: Hocam WD tercih etmenizin sebebi nedir? Ona göre karar vereceğim. Genişletmek için tıkla... WD'yi kendim de kullanıyorum, memnunum. Hem sessiz, hem de performansı yüksek. Ayrıca WD HDD'ler, diğerlerine göre biraz daha uzun ömürlü oluyor, en azından ben böyle deneyimledim. Ancak P300'ü kullananlar da memnun.
RHEZNOW dedi: Hocam WD tercih etmenizin sebebi nedir? Ona göre karar vereceğim. Genişletmek için tıkla... WD'yi kendim de kullanıyorum, memnunum. Hem sessiz, hem de performansı yüksek. Ayrıca WD HDD'ler, diğerlerine göre biraz daha uzun ömürlü oluyor, en azından ben böyle deneyimledim. Ancak P300'ü kullananlar da memnun.