Toshiba P50- B116 Windows 10 kurduktan sonra USB portlarının çalışmaması

hakan3568

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

Bugüne kadar laptopumda W7 Ultimate kullandım sorunsuz bir şekilde, 3 gün önce Windows 10 işletim sistemi kurdum ama kurulumdan sonra laptopta hiçbir USB portları çalışmıyor. Mouse takıyorum ışığı yanıyor ama bilgisayar algılamıyor her sokette denedim. Güncelleştirmeleri yaptım Windows'un olmadı, birçok driver programı kurdum güncelledim yine olmadı. Buna ek olarak ses de gelmiyor o kadar driver kurulumundan sonra. USB ile ilgili aygıt yöneticisindeki hatayı resim olarak aşağıya yükledim. Garantisi bitti sıradan servislere vermek istemiyorum yardımcı olur musunuz, şimdiden teşekkürler. Bilgisayarın modeli Toshiba P50- B116. İşletim sistemi Windows 10 - 64Bit.
Adsız.png

Windows kurulum dosyasını bir arkadaştan aldım lakin dosyayı kendisi ve tanıdığım bir kaç kişi daha kullanıyor onlarda bir sıkıntı yok. Hangi sürücüyü kaldırmam gerekiyor aygıt yöneticisinden ?

Aida64 Raporu

Driver güncelleme programı kullanmayın.(Slim Driver) Yanlış ya da eski sürücü kurabiliyorlar.
İlk olarak sorunlu olan sürücüye sağ tıklayıp Cihazı kaldır deyip kaldırın. Sonra Windows update üzerinden kontrol edin. Dizüstü bilgisayar sağlayıcıları çoğu sürücüyü Windows update aracılığı ile sağlıyor.

Tüm güncellemeler yapıldıysa Bilgisayarı bir kere yeniden başlatın.

Birde aşağıdaki siteden Serial numarasını girerek kendi sürücü sağlıyorsa kontrol edin.
Drivers & Software Support | Toshiba
Serial Numarası Öğrenme

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi sorunlu sürücüyü kaldırdım güncellemeleri kontrol ettim güncelleme yoktu. yeniden başlattım, aygıt yöneticisinde yine aynı hatayı veriyor?
yardım edebilecek yok mu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı