Toshiba P50A-14h Fazladan Tuş Basma Sorunu

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, direk konuya gireceğim. Başlıkta belirttiğim model dizüstü bilgisayarı kullanıyorum ve bazı tuşları basarken fazladan 1 tuş daha basıyor. Kombinasyonlar şöyle:

1. 2'ye bastığımda --> 28
2. NumPad 8'e bastığımda yine aynı şekilde --> 28
3. W tuşuna bastığımda --> w/
4. 7 tuşuna bastığımda --> 7"
5. " tuşuna bastığımda --> "7
6. S tuşuna bastığımda --> s1

yazıyor.

Tuşları iyice temizledim ve bilgisayarda yüklü olan ayrı iki Windows'a girerek yazılımsal olmadığını doğruladım (yine de yazılımsal çözüm önerilerinizi eksik etmeyin belki de ben hatalıyımdır). Lütfen ben bir müdahale yapabileceksem beni yönlendirin, çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde bu tip şeyler sıvı teması ile ortaya çıkıyor. Temas sırasında sorun çıkmasa da sonradan ortaya çıkabilir ya da evcil hayvan sebep olabilir, kedi gibi.

Numberlock ya da benzeri lock veya fonksiyon anahtarları tarafından aktive edilen bir fonksiyon yoksa:Kolaydan başlayıp dil ve bölgesel alan ayarlarına bakıp herşey OK ise driverı kaldırıp tekrar yükle bence.

Genelde bu tip şeyler sıvı teması ile ortaya çıkıyor. Temas sırasında sorun çıkmasa da sonradan ortaya çıkabilir ya da evcil hayvan sebep olabilir, kedi gibi.

Numberlock ya da benzeri lock veya fonksiyon anahtarları tarafından aktive edilen bir fonksiyon yoksa:Kolaydan başlayıp dil ve bölgesel alan ayarlarına bakıp herşey OK ise driverı kaldırıp tekrar yükle bence.

Sıvı temasından şüphem vardı , yedek klavye padi almaya karar verdim , ilgilendiğin için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı