I itss2015 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 32 29 Mayıs 2015 #1 Merhaba ; Bilgisayarım GTA 5 oyununda 10 FPS'nin üstünde alamıyor. Sebebi nedir ve sebep ekran kartı ise hangi ekran kartları ile değiştirebilirim laptopuma uygun? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2015
Merhaba ; Bilgisayarım GTA 5 oyununda 10 FPS'nin üstünde alamıyor. Sebebi nedir ve sebep ekran kartı ise hangi ekran kartları ile değiştirebilirim laptopuma uygun?
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #2 Oyunu hangi detaylarda oynuyorsunuz? Ayrıca laptopunuzun donanımları bunlar mı? TOSHIBA SATELLITE P50-B-117 NOTEBOOK - Teknosa
Oyunu hangi detaylarda oynuyorsunuz? Ayrıca laptopunuzun donanımları bunlar mı? TOSHIBA SATELLITE P50-B-117 NOTEBOOK - Teknosa
I itss2015 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 32 1 Haziran 2015 #3 son_goku dedi: Oyunu hangi detaylarda oynuyorsunuz? Ayrıca laptopunuzun donanımları bunlar mı? TOSHIBA SATELLITE P50-B-117 NOTEBOOK - Teknosa Genişletmek için tıkla... Geldiği ayarlarda oynuyorum ve bilgisayar bu.
son_goku dedi: Oyunu hangi detaylarda oynuyorsunuz? Ayrıca laptopunuzun donanımları bunlar mı? TOSHIBA SATELLITE P50-B-117 NOTEBOOK - Teknosa Genişletmek için tıkla... Geldiği ayarlarda oynuyorum ve bilgisayar bu.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #4 itss2015 dedi: Geldiği ayarlarda oynuyorum ve bilgisayar bu. Genişletmek için tıkla... Laptopunuzun grafik işlemcisi değiştirilemiyor. Ayrıca oyunda detayları kısarak oynamayı deneyin. Grafik işlemci pek de iyi değil.
itss2015 dedi: Geldiği ayarlarda oynuyorum ve bilgisayar bu. Genişletmek için tıkla... Laptopunuzun grafik işlemcisi değiştirilemiyor. Ayrıca oyunda detayları kısarak oynamayı deneyin. Grafik işlemci pek de iyi değil.
I itss2015 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 32 2 Haziran 2015 #5 son_goku dedi: Laptopunuzun grafik işlemcisi değiştirilemiyor. Ayrıca oyunda detayları kısarak oynamayı deneyin. Grafik işlemci pek de iyi değil. Genişletmek için tıkla... Neden değiştirilemiyor?
son_goku dedi: Laptopunuzun grafik işlemcisi değiştirilemiyor. Ayrıca oyunda detayları kısarak oynamayı deneyin. Grafik işlemci pek de iyi değil. Genişletmek için tıkla... Neden değiştirilemiyor?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.995 Çözümler 86 2 Haziran 2015 #6 MXM portlu yani çıkarılabilir ekran kartlı sistemlerde upgrade yapılabiliyor ki o da istediğin kartı takabilirsin şeklinde değil. Sendeki entegre ise haliyle değiştiremezsin. Ayarları düşür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MXM portlu yani çıkarılabilir ekran kartlı sistemlerde upgrade yapılabiliyor ki o da istediğin kartı takabilirsin şeklinde değil. Sendeki entegre ise haliyle değiştiremezsin. Ayarları düşür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
I itss2015 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 32 2 Haziran 2015 #7 Silinen üye dedi: MXM portlu yani çıkarılabilir ekran kartlı sistemlerde upgrade yapılabiliyor ki o da istediğin kartı takabilirsin şeklinde değil. Sendeki entegre ise haliyle değiştiremezsin. Ayarları düşür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Entegre olduğuna nereden baktınız?
Silinen üye dedi: MXM portlu yani çıkarılabilir ekran kartlı sistemlerde upgrade yapılabiliyor ki o da istediğin kartı takabilirsin şeklinde değil. Sendeki entegre ise haliyle değiştiremezsin. Ayarları düşür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Entegre olduğuna nereden baktınız?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.995 Çözümler 86 2 Haziran 2015 #8 Ben bakmadım, son_goku değiştirilemez demiş, sen de neden demişsin. Dikkatli okursan benim kullandığım ifadeler genel.
Ben bakmadım, son_goku değiştirilemez demiş, sen de neden demişsin. Dikkatli okursan benim kullandığım ifadeler genel.
I itss2015 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 32 2 Haziran 2015 #9 Silinen üye dedi: Ben bakmadım, son_goku değiştirilemez demiş, sen de neden demişsin. Dikkatli okursan benim kullandığım ifadeler genel. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayar için bi yorum yapabilir misiniz? yukarıda ne olduğu yazıyor...
Silinen üye dedi: Ben bakmadım, son_goku değiştirilemez demiş, sen de neden demişsin. Dikkatli okursan benim kullandığım ifadeler genel. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayar için bi yorum yapabilir misiniz? yukarıda ne olduğu yazıyor...
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.995 Çözümler 86 3 Haziran 2015 #10 Satellite P50-B-117 - Toshiba Fazlasıyla kaslı ve güzel bir makina. Ekran kartı o konfigürasyona ve fiyata -gerçi Toshibalar hep öyle- pek yakışmamış. AMD Radeon R9 M265X - NotebookCheck.net Tech Linkte ekran kartının gt 840m ile gtx 850m arasında olduğu söylenmiş. İyi bir sistem kurulumu ve doğru driverlarla mutlu edecektir. İlerde driver gerekirse: Sürücüler yükle:
Satellite P50-B-117 - Toshiba Fazlasıyla kaslı ve güzel bir makina. Ekran kartı o konfigürasyona ve fiyata -gerçi Toshibalar hep öyle- pek yakışmamış. AMD Radeon R9 M265X - NotebookCheck.net Tech Linkte ekran kartının gt 840m ile gtx 850m arasında olduğu söylenmiş. İyi bir sistem kurulumu ve doğru driverlarla mutlu edecektir. İlerde driver gerekirse: Sürücüler yükle: