SabriFRT
Kilopat
Daha fazla
Öncelikle iyi günler. Toshiba Store Art 1.5TB PX1525E-1HK0 marka eski bir HDD var. Normalde USB 2.0 bağlantı destekli ama dün akşam USB 2.0 bağladığımda takılan USB aygıt bozuk olduğundan çalıştırılamadı hatası vermeye başladı. USB 3.0'dan bağlayınca herhangi bir sorun yok. Ondan sonra dedim Bluray Player'a bağlayıp bir film izleyeyim ama onda da görmedi. Hem de 1 gün öncesinde yine takıp film izlemiş olmama rağmen. USB 3.0'da sorunsuz çalıştığına göre yazılımsal bir şey olduğu kanaatine vardım. Bilgisi olan bir arkadaş varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Nette biraz araştırdım low level format atmak lazım falan yazan yazılar okudum ve atmaya karar verdim. 10 saat sürdü atmak. Format bitince USB 2.0 da çalıştı kapatıp açtım HDD'yi tekrar aynısı gibi oldu. USB 2.0' da çalışmayıp 3.0 da neden çalışıyor hala sağlam bir bilgi bulamadım. @Recep Baltaş @Ali Güngör bunu ancak siz çözersiniz. Diyeceksiniz ki USB 3.0 da calışsın ne olacak ama Bluray Player'a bağlayıp film izlemek için kullanıyorum HDD'yi yani bir işime yaramıyacak USB 2.0 da çalıştıramazsam.
Nette biraz araştırdım low level format atmak lazım falan yazan yazılar okudum ve atmaya karar verdim. 10 saat sürdü atmak. Format bitince USB 2.0 da çalıştı kapatıp açtım HDD'yi tekrar aynısı gibi oldu. USB 2.0' da çalışmayıp 3.0 da neden çalışıyor hala sağlam bir bilgi bulamadım. @Recep Baltaş @Ali Güngör bunu ancak siz çözersiniz. Diyeceksiniz ki USB 3.0 da calışsın ne olacak ama Bluray Player'a bağlayıp film izlemek için kullanıyorum HDD'yi yani bir işime yaramıyacak USB 2.0 da çalıştıramazsam.