Toshiba Qosmio X70-B-10U AMD ekran kartını görmüyor

DarKCervanteS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Masaüstü sistemim ile takaslamış olduğum Toshiba Qosmio X70-B-10U model laptopa temiz Windows 10 kurulumu yaptım ve Driverlarını yüklerken özelliklerinde belirtilmiş olan AMD Radeon R9 M265X model ekran kartının Driverını kuramadım. İşin tuhaf yanı böyle bir kart aygıt yöneticisinde görünmüyor. Intel(R) HD Graphics 4600 şeklinde otomatik olarak Windows'un tanımış olduğu bir kart mevcut. İkinci kartı Windows'a nasıl gösterebilirim? Yardımınızı rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
yardım edbilecek yok mu bende aynı sorunu yaşıyorum

Dostum ne yaptıysam sorunu çözemedim ve son olarak garanti kapsamında olması sebebiyle yetkili servisine verdim. Sonuç olarak anakart değişimi yaptılar ve çalışır durumda teslim ettiler.
Bilgine.

Beyler naptınız en son bu konuyla alakalı, bende de 4600 lük kartı görüyor, Amd kar isr aygıt yöneticisinde Diğer Aygıtlar olarak görünüyor.
Amd ile ilgili hiç bir yazılım kuramıyorum ne sürücü nede catalist konsolunu kurabiliyorum; donup kalıyor sistem. Resetliyorum daha sonra..

Son durumlar nedir, bi çözüm bulabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…