Toshiba Satelite C55-A1Q1 Wi-Fi düşük hız problemi

Hyalexesh

Decapat
Bilgisiyarımı bugün formatladım, format sonrasında bilgisayarımın WiFi ağlarını tarayamadığını gördüm. Toshiba'nın sitesinden WiFi driver'inin son sürümünü olarak gözüken "Intel'in wireless lan driver" seçeneğine tıkladım ve indirdim lakin driveri paketten çıkarıp kurmaya çalıştığımda ekrana herhangi bir setup gelmedi, ben de daha eski bir sürüm olan "Realtek'in driverine tıkladım ve indirdim keza Intel driverinde olanların aynısı oldu. Son çare olarak en eski sürüm; yani en alttaki Atheros'un driverini indirip kurmaya çalıştığımda başarılı oldum, bilgisayarım WiFi ağlarını taramaya başladı. İnternete bağlandıktan sonra indirme hızımın yaklaşık 200-500 KB/s civarında olduğunu gördüm. Kendimce bu yavaşlığın sebebini de güncel olmayan driveri kurmama bağladım. Bu kurma işlemini tamamladıktan sonra bilgisayarımın sürücülerini Driver Booster ile kurdum, Driver Booster herhangi bir güncelleme yaptı mı yapmadı mı emin değilim. Sizlerden isteğim internet hızımı sağlayıcımın sunduğu hızda kullanabilmemi sağlayabilecek bir driver bulmanız. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Techno.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı markaların sürücüleri her wireless kartı için uygun değildir. Uygun olanı kurmanız gerekiyordu, doğru olan da kurulmuş anlaşılan.
Ayrıca Driver Booster da kullanmayın, yanlış sürücü kuruyor ve bir ton sorun çıkartıyor.
Sürücü ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum, farklı cihazlardan da ölçüm yapıp karşılaştırın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı