Toshiba satelite L40-18R X64 Bit nasıl yapılır?

MUHAMMED142008

Hectopat
Daha fazla  
Benim Toshiba satelite L40-18R bir bilgisayarım var. Dün bunu Windows 7 Ultimate'dan Windows 10 Pro'ya çevirdim.
Özelliklerde yazan:

Cihaz adı: Desktop-fmu0ja1
İşlemci: Intel(r) Pentium(r) Dual CPU T2330 @ 1.60GHz 1.60 GHz.
Takılı RAM: 2,00 GB.
Cihaz kimliği: ---
Ürün kimliği: ---
Sistem türü: 32 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.

Edisyon: Windows 10 Pro.
Sürüm: 20H2.
Yüklenme tarihi: 24.‎03.‎2021
İs derlemesi: 19042.631
Deneyim: Windows feature Experience pack 120. 2212. 31.0

Ben bunu X64 Bit yapmak istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz veya bir YouTube videosu olarak link atabilir misiniz?

Sisteminize göre 2 GB RAM var bununla 32-Bit sistem kullanmanız daha iyi olur ve Windows 10 Pro yaparak bir hata yapmışsınız ileride sisteminiz çok kasıcaktır

Sisteminize göre 2 GB RAM var bununla 32-Bit sistem kullanmanız daha iyi olur ve Windows 10 Pro yaparak bir hata yapmışsınız ileride sisteminiz çok kasıcaktır
peki 64 bit yaparsan ne sıkıntı lar çıkabilir

peki 64 bit yaparsan ne sıkıntı lar çıkabilir
Windows 10 ile 64-bit kullanmaya devam edersen sistem iyice kasmaya başlar kullanılamaz hale gelir. Eğer oyun oynamayıp internette geziceksen bir Linux dağıtımı olan Manjaro LXDE kullanmanı öneririm çok hafiftir. Ama eğer oyun oynuyorsan ne oynadığını söylersen bu oyunlar Linux destekliyormu diye bakabilirim.

Oyun oynamıyorum peki geri windows 7 ye nasıl gecebilirim
windows 8.1 e geçebilirmiyim bu sistem gereksimlerinde
peki ben bunu microsoftun sitesinden indirdim flasha atıp kurdum bios ekranından deyil ve ben bunu etkinleştirmedim orjinal windows 10 olup olmadığını etkinleştirmeden nasıl bakarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…