Toshiba Satellite A100 güncelleme önerisi

azerkarakas

Centipat
Elimde Toshiba Satellite A100 model bir laptop var, Windows 10 çalıştırabilir duruma getirebilmem için ne tür donanım değişiklikleri yapmalıyım, HDD ve RAM değişiklikleri yeterli olur mu, ekran kartı anakart üzerinde olduğu için işlem yapamıyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
O cihaz bende de vardı. SSD ve RAM kurtarmadı. Cihazı değiştirin.

Benim amacım office çalıştırabilecek bi makine olması , oyun vs için düşünmüyorum

Laptobun tam modelini ve işlemcisini yazar mısın? CPU-z'den çipset bilgisini de öğrenmen iyi olur.

Linkini verdiğim ürün ve işlemcisi soketli ise T7400 takabilirsin, hızı eskiye göre %30'un üstünde artar. T7200 ve T7600 da olabilir.30-40 lira civarına alınır.

Son düzenleme:
@Siyah Martı Öncelikle Merhabalar kolay gelsin iyi çalışmalar. Konu başlığı ile ilgili aynı bir sorum benim olacaktı. Elimde ""Toshiba Satellite A100-233 Model No: pSAA8E-05J02ETE"" model numarası ile laptop mevcut. Bilgisayar çalışır durumda fakat çok çok yavaş, temiz ve fizksel olarak iyi durumda olduğu için evde internet office film zoom v.b. kullanabilmek için biraz geliştirmek ve yükseltmek istiyorum. (Çocuklar için) Nasıl bir yol izlemeliyim? neleri değiştirmeliyim? nerden hangi parçayı temin etmeyelim? çok pahalı olmadan ne kadara mal edebilirim? özellikle yukarıda ki bilgisayara uygun ve kaldırabilecek hangi marka ve model parçaları nelerdir nerden bulurum yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim. Beni büyük bir mali külfetten kurtarmış olursunuz .. Teşekkür ederim iyi günler..

@Siyah Martı Öncelikle Merhabalar kolay gelsin iyi çalışmalar. Konu başlığı ile ilgili aynı bir sorum benim olacaktı. Elimde ""Toshiba Satellite A100-233 Model No: pSAA8E-05J02ETE"" model numarası ile laptop mevcut. Bilgisayar çalışır durumda fakat çok çok yavaş, temiz ve fizksel olarak iyi durumda olduğu için evde internet office film zoom v.b. kullanabilmek için biraz geliştirmek ve yükseltmek istiyorum. (Çocuklar için) Nasıl bir yol izlemeliyim? neleri değiştirmeliyim? nerden hangi parçayı temin etmeyelim? çok pahalı olmadan ne kadara mal edebilirim? özellikle yukarıda ki bilgisayara uygun ve kaldırabilecek hangi marka ve model parçaları nelerdir nerden bulurum yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim. Beni büyük bir mali külfetten kurtarmış olursunuz .. Teşekkür ederim iyi günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…