558417 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 244 Çözümler 4 20 Ocak 2024 #11 Mr. Nugget dedi: Yapabilirsiniz ama bence USB üzerinden yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan USB hazırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... USB ile kurulum yapmayı biliyorum hocam. Benim derdim yüklü programların, Driverlar'ın silinmemesi.
Mr. Nugget dedi: Yapabilirsiniz ama bence USB üzerinden yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan USB hazırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... USB ile kurulum yapmayı biliyorum hocam. Benim derdim yüklü programların, Driverlar'ın silinmemesi.
Mr. Nugget Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 438 Çözümler 1 Yer Sivas,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2024 #12 558417 dedi: USB ile kurulum yapmayı biliyorum hocam. Benim derdim yüklü programların, Driverlar'ın silinmemesi. Genişletmek için tıkla... o zaman masaüstünden yapın
558417 dedi: USB ile kurulum yapmayı biliyorum hocam. Benim derdim yüklü programların, Driverlar'ın silinmemesi. Genişletmek için tıkla... o zaman masaüstünden yapın