Toshiba Satellite A200 RAM upgradei yapılabilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, arkadaşın laptopta 1+1GB 667 MHz DDR2 RAM var. Biz bunu 2+2 ve SSD ile kullanılabilir hale getirmek ve Windows 10 yüklemek istiyoruz. İngilizce forumlarda pek anlamadım uyar mı uymaz mı, nasıl anlayabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Toshiba Satellite A200 -23U laptobum vardı bir zamanlar ve 2+2 toplam 4 GB RAM ile kullanıyordum. SSD de takılır bir sıkıntı olmaz Win10 da kurulur. Ama için rahat etsin istiyorsan AIDA64 programı ile maksimum RAM miktarını öğrenebilirsin.

Teşekkürler dostum buarada 800mhz alsam olur mu? Yoksa 667mhz mi bulmalıyım?
Birde win 10 64 bit yükledim 70 derecelerde geziniyor laptop 2 hafta önce termal macun ve temizlik yaptım Windows 10 ağır mı geldi acaba?

İşlemci 533 ve 667 mhz destekliyor. 2 GB RAM'le 32 bit Windows kuruyorlar genelde, 64 bit stabil çalışması için en az 4 GB RAM olması gerekli diye biliyorum.

Termal macun işlemini doğru yaptığına emin misin? CPU ile soğutucu bakır arasında boşluk kalmamalı. Değerler normalden çok yüksek. Kaliteli bir termal macun ile işlemi yenilemeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…