Toshiba Satellite A350-212 MXM Ekran Kartı Değişimi

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Öncelikle 3 yıl önce ekran kartlarını VRAM'ine göre değerlendiren beni aydınlattığın için çok sağol. Artık zehir gibiyim, 3 yıldan beli o kadar araştrmayla adeta mühendise döndüm senin sayende.

Benim Toshiba Satellite A350-212 modeli bir notebookum var ancak bu bilgisayarın oyun performansı hakkında senin düşüncelerini duymak isterim çünkü performans bana çok iyi geliyor. Ancak değiştirmek istiyorum. Özellikle de oyunlarda Anti-Aliasing'i açmak için ben sitelerde bunun ekran kartının satıldığını gördüm. 3650 satılyodu ve bu notebooktan çıkmaydı. Merak ettiğim şey MXM 2 slotuna sahipmi ekran kartını değiştirebilir miyim? HD 4650 ile değiştirirsem soğutucu yeter mi? Uyumsuzluk olur mu, ne yapmam gerekir?

Özellikler:
  • İntel Core 2 Duo P8700 2.53 GHZ
  • ATI mobility radeon HD 3650 DDR2
  • 4GB RAM
  • 320 GB 5400 RPM
  • Wİndows vista home premium 32 bit

Son olarak Windows 8'e geçim mi? İndiryorum şuan 64 Bit.

Kesin bir şey söyleyemem açıkçası ama sana şunu diyebilirim, HD 3650'den 4650'ye geçmek sana pek bir performans artışı sağlamaz. Geçebiliyorsan HD 7000 veya 8000 serisi bir karta yükselt. Laptopun kartını söküp hangi MXM slotunu kullandığına bakabilirsin. Sonrasında uygun MXM kartı ebay'den sipariş verebilirsin.

Burak Bey, aynı notebook'u kullanmaktayız. Ekran kartı değişimini technopat.net teknik destek ekibinden birisi yapıyor mu acaba ? Ben yapamıyorum. O yüzden sizlere danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı