J Jewel Hectopat Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 5 10 Mart 2013 #1 Merhaba saygıdeğer technopat.net Üyeleri.. Toshiba Satellite A350 - 212 Markalı Dizüstü Bilgisayara Sahibim..Özellikleri Fena Değil..Fakat Ekran Kartı Düşük Bunu 1 GB Yapmam Gerekiyor... "Recep Baltaş" Adlı Teknik Sorumludan Yardım İstiyorum...Kendisinin Değiştirme İmkanı Var İse Değiştirebilir.. Sizin Görüşleriniz Neledir ? Bu Laptop'da Ekran Kartı Değişir mi ? Şuanki Özellikler : 4GB Ram İ3 İşlemci Windows 7 Ultimate 64Bit 512 MB Ekran Kartı..
Merhaba saygıdeğer technopat.net Üyeleri.. Toshiba Satellite A350 - 212 Markalı Dizüstü Bilgisayara Sahibim..Özellikleri Fena Değil..Fakat Ekran Kartı Düşük Bunu 1 GB Yapmam Gerekiyor... "Recep Baltaş" Adlı Teknik Sorumludan Yardım İstiyorum...Kendisinin Değiştirme İmkanı Var İse Değiştirebilir.. Sizin Görüşleriniz Neledir ? Bu Laptop'da Ekran Kartı Değişir mi ? Şuanki Özellikler : 4GB Ram İ3 İşlemci Windows 7 Ultimate 64Bit 512 MB Ekran Kartı..
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Mart 2013 #2 Toshiba kendisi onboard demiş ama bana pek inandırıcı gelmedi. MXM-II ekran kartı kullanıyor olabilir. Arka kapağı açabiliyor musunuz?
Toshiba kendisi onboard demiş ama bana pek inandırıcı gelmedi. MXM-II ekran kartı kullanıyor olabilir. Arka kapağı açabiliyor musunuz?
J Jewel Hectopat Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 5 11 Mart 2013 #3 Ben açıkçası donanımsal anlamıyorum fakat açma yerleri mevcut.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Mart 2013 #4 Eğer yapabiliyorsanız arka kapağı sökün videoda yaptığımız gibi. Bi foto koyun, bakalım MXM portu var mı.
Eğer yapabiliyorsanız arka kapağı sökün videoda yaptığımız gibi. Bi foto koyun, bakalım MXM portu var mı.