Sorun değil.
USB/EFI/CLOVER/Drivers64UEFI içerisindeki OsxAptioFix2Drv-64.efi bu dosyayı sil.
Bunu indir. Dropbox - Paket.zip
OsxAptioFixDrv-64.efi dosyasını;
USB/EFI/CLOVER/Drivers64UEFI içerisine at ve tekrar kurulumu dene.
Hocam her iki şekilde de denedim olmadı.
Bu arada ben D diskini HFS olarak biçimlendirdikten sonra bilgisayarım içerisinde d diski görünmüyor. Bilgisayara sağ tıklayıp yönet dediğimde disk yönetim kısmında görünüyor ama bilgisayarıma girdiğimde sadece C diski görünüyor. Acaba onunla alakası var mı?
Görünmemesi gayet normal. HFS+ dosya sisteminiz Windows üzerinden görüntülenmez. Görüntülenmesi ve üzeride yazma işlemi yapmak için Transmac yazılımı kullanılır.
Görünmemesi gayet normal. HFS+ dosya sisteminiz Windows üzerinden görüntülenmez. Görüntülenmesi ve üzeride yazma işlemi yapmak için Transmac yazılımı kullanılır.
Sorun değil, üstesinden gelemeyeceğin bir şey de değil. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. USB belleğini sıfırdan bootlayıp ve sabit diskini yine aynı şekilde sıfırdan bölüntüleyip adımlarımı tekrardan takip eder misin ?
Abi şuan flash belleği tekrardan bootluyorum. Konunun başından beri benden yapmamı istediğin değişiklikleri tek tek yapıp mı deneyeyim yoksa sadece bu son yazdığın değişikliği yapıp mı deneyeyim?
Sorun değil, üstesinden gelemeyeceğin bir şey de değil. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. USB belleğini sıfırdan bootlayıp ve sabit diskini yine aynı şekilde sıfırdan bölüntüleyip adımlarımı tekrardan takip eder misin ?
Son verdiğim config dosyası, ve önceki mesajlarda dediğim kextleri sil.
USB/EFI/CLOVER/Drivers64UEFI içerisinden OsxAptioFixDrv-64.efi ve OsxAptioFix2Drv sil.
En son verdiğim dosyayı indir ve Drivers64UEFI içerisine atıp dene.
Olmaz ise ilk baştan başlarsın.