Toshiba Satellite c55d-a-14m Performans Sorunu

Ugurcan Ugur

Hectopat
Kolay gelsin öncelikle, yukarıda belirttiğim modelde bilgisayarı alalı yaklaşık 1 ay oldu. Oyun için alınmadı günlük internet işlerimi halletmek vs. amacıyla aldım bilgisayarı ancak performansda ciddi sorunlar yaşıyorum. Google Chrome tam verim alamıyorum kasıyor, aynı zamanda video izlerkende kasıyor ama bayağı kasıyor acaba sorun donanımsal olabilir mi ? Aşağıda gerekli bilgileri vereceğim bilgisayar ile ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

- - - Güncellendi - - -

Başka koymam gereken bir sonuç var ise onları da ekleyebilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler dilerim.

++Halen güncel yardım edebilecek arkadaşlar ulaşabilirse sevinirim

Son düzenleme:
Bende de C55D-A-14N var. Bende 3 ay önce aldığımda çok sıkıntı çektim. Çok yavaş çok kötüydü. Daha sonra The_Miller abi bi kaç ayar çekti. Rahatlama oldu bilgisayarda sonrada windows'u yeniden kurdum. Şuanda gayet memnunum.

Peki maximum performans almam için ne yapmam gereklidir ? Yorumlarınız ziçin teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geciktiğim için özür dilerim. Bu bilgisayardan fazla performans alamıyoruz. Düşük ve vasat bir işlemciye sahip. Başlangıçta açılan bütün programları (Toshiba'nınkiler de dahil) kaldır. McAfee'yi kaldır. Driverler'i günceldir ama sürekli kontrol et.

Emir25 çekilen ayarlar nedir acaba. bende aynı sorunları yaşıyorum.

Windows'u kaldır ve yeniden kur.
Başlangıç programlarının hepsini kaldır.
McAffee virüs programını kaldır benim için bunlar biraz yeterli oldu.
Ama yinede çok vasat bir işlemci yüzünden performansı normalin altındadır.

emir selamlar. aynı model bende mecut dün alddım fakat yavaşlık problemi ve film izlerkenki takılmalar can sıkıcı. Nasıl hamleler yaptın? başlangıçtaki hangi programları kapattın? desteğin için teşekkürler şimdiden. mesaj atamadım bradan yaazdım.

Kardeş direkt sistemi kaldır ve yeniden kur. Daha sonra yukarıda yazdığım yönergeleri uygula. Başlangıçtaki tüm programları kaldır bir kaç gün performansını izle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…