Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar, elimde başlıktaki laptop var. Üstünde i3 2350M işlemci, 8 GB RAM var. Bir de 315M ekran kartı var ama bu bana yetmiyor. Ekran kartı bağımsız olduğu için değiştirmek istiyorum, sizce hangi ekran kartını almalıyım?
Arkadaşlar, elimde başlıktaki laptop var. Üstünde i3 2350M işlemci, 8 GB RAM var. Bir de 315M ekran kartı var ama bu bana yetmiyor. Ekran kartı bağımsız olduğu için değiştirmek istiyorum, sizce hangi ekran kartını almalıyım?
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 8 Ekim 2020 #2 Aynısı bende de vardı. Maalesef yükseltemezsiniz. Bu modelde de öyle miydi tam hatırlamıyorum fakat bazı modellerde işlemci slot şeklinde. Aynı nesilden bir üst seviye işlemciyi takabilirsiniz.
Aynısı bende de vardı. Maalesef yükseltemezsiniz. Bu modelde de öyle miydi tam hatırlamıyorum fakat bazı modellerde işlemci slot şeklinde. Aynı nesilden bir üst seviye işlemciyi takabilirsiniz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #3 Yuspedile dedi: Aynısı bende de vardı. Maalesef yükseltemezsiniz. Bu modelde de öyle miydi tam hatırlamıyorum fakat bazı modellerde işlemci slot şeklinde. Aynı nesilden bir üst seviye işlemciyi takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İyi de ben ekran kartını diyorum işlemcim ile ilgili bir sıkıntım yok.
Yuspedile dedi: Aynısı bende de vardı. Maalesef yükseltemezsiniz. Bu modelde de öyle miydi tam hatırlamıyorum fakat bazı modellerde işlemci slot şeklinde. Aynı nesilden bir üst seviye işlemciyi takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İyi de ben ekran kartını diyorum işlemcim ile ilgili bir sıkıntım yok.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 8 Ekim 2020 #4 Aynısı bende de vardı. Maalesef yükseltemezsiniz. Hamza Ensar Sağlam dedi: İyi de ben ekran kartını diyorum işlemcim ile ilgili bir sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla...
Aynısı bende de vardı. Maalesef yükseltemezsiniz. Hamza Ensar Sağlam dedi: İyi de ben ekran kartını diyorum işlemcim ile ilgili bir sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla...