Toshiba Satellite C660 Boot Ekranı Kext ve Kernel Sorunu

Emre Esen

Hectopat
Yer
İstanbul
Öncelikle bu güzel forumda ilk mesajımın, ilk konumun bir sorun üzerine olmasından dolayı üzüntü duyuyorum.

Toshiba Satellite C660 model;

• Anakart: Toshiba Pwwha
  • İşlemci:Intel Core i3 2310M
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 315M
  • İşletim Sistemi: Windows 7

Laptop'uma USB kullanarak Dual Boot ile OS X 10.9.1 kurmak istedim. Ve boot ekranında şu hatada kaldım;

Belki USB'ye attığım dosyada bir şey vardır diye kurulumu bir de XP ve Win7 yüklü ATI ekran kartlı masaüstü bilgisayarımda denedim. ATI olduğu için sorun çıkartır diye beklediğim masaüstümde boot'ta hiçbir sorun çıkmadı ve yükleme yapacağım diski seçene kadar rahatça geldi ve daha fazla ilerlemeden iptal ettim.

Sonra forumda ve çeşitli yerlerde sorunu araştırdım. Bulabildiğim "-v -x GraphicsEnabler=Yes npci=0x2000", "Transmac ile System/Library/Extensions NVDA Kext'lerini silmek", "GraphicsEnabler=No" kodlarını her 2 bootloader ile denedim ama sonuç alamadım. Benim bilgim bu birkaç kod'u bulmaya kadar yetti, bu ekranı atlatmak için sizden yardımınızı rica ediyorum, ilginize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…