S Soux Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #11 ValderZ dedi: SPD'ye gelip slotlara bakın hocam. Genişletmek için tıkla... 4 slot gözüküyor berkezz dedi: İnternetten anakartına baktığım zaman çift slotlu olduğunu görüyorum yani 4x2 8GB RAM takabilirsin. CPU Z'den Mainboard kısmını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şuanda ekran görüntüsü alamıyorum neresi gerekiyor söylerseniz ben size ne yazdığını yazabilirim. Önerebileceğiniz bir işlemci var mıdır 315m ekran kartı var
ValderZ dedi: SPD'ye gelip slotlara bakın hocam. Genişletmek için tıkla... 4 slot gözüküyor berkezz dedi: İnternetten anakartına baktığım zaman çift slotlu olduğunu görüyorum yani 4x2 8GB RAM takabilirsin. CPU Z'den Mainboard kısmını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şuanda ekran görüntüsü alamıyorum neresi gerekiyor söylerseniz ben size ne yazdığını yazabilirim. Önerebileceğiniz bir işlemci var mıdır 315m ekran kartı var
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #12 Soux dedi: Önerebileceğiniz bir işlemci var mıdır 315m ekran kartı var Genişletmek için tıkla... Takabileceğiniz en iyi işlemci QM model 2. nesil i7'ler olur.
Soux dedi: Önerebileceğiniz bir işlemci var mıdır 315m ekran kartı var Genişletmek için tıkla... Takabileceğiniz en iyi işlemci QM model 2. nesil i7'ler olur.
D deathkontz Femtopat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #13 berkezz dedi: Takabileceğiniz en iyi işlemci QM model 2. nesil i7'ler olur. Genişletmek için tıkla... Dostum tam olarak çalışabilecek i7 QM model işlemci hangisi olur?
berkezz dedi: Takabileceğiniz en iyi işlemci QM model 2. nesil i7'ler olur. Genişletmek için tıkla... Dostum tam olarak çalışabilecek i7 QM model işlemci hangisi olur?