Selam ben yıl önce SATELLITE C855-24J - Toshiba Türkiye laptop aldım. Fakat aldığım zamanda laptop kablolu internete girerken artık kablolu kullanamıyorum. 8.1'e güncellerken galiba driver yüklenmedi ve sadece kablosuz girebiliyorum. Çok aradım driverini bulamadım , farklı driver yükledim laptop bozuldu. 1 ay laptopsuz kaldım. Acaba ne yapabilirim?
Not:Elimden geldiğince kurallara uygun yazmaya çalıştım. Türk edebiyatı , Dil anlatım dersleri notum 2.
Dediklerinizi yaptım fakat ilkinde ethernet driveri mevcut değil sadece wifi var. THE_MILLER kardeş senin dediğini yaptım herhangi bir link çıkmadı. Sanırım eksik driver bulamadı. 4 gün sonra Yurda gideceğim ve orada wifi her zaman açık olmuyor kabloyla giriliyor.
Kardeş çalıştırıyorum fakat bişey doluyor ve bittikten sonra izin istiyor ve evet desem kapanıyor hayır desem kapanıyor. Ağ bağdaşdırıcılarında hala bi tane var.
İndirilen dosyalar çıkarıldıktan sonra Başlat deyin. Bu arada sürücüde bir problem olduğunu sanmıyorum. Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcılar altından Ethernet'i devreye sokun.