Dizüstü bilgisayarımın ekran chipi bozuldu yeşil yeşil kareler çıkıyordu. Ekran kartı AMD Radeon HD 7610M okuduğuma göre bu ekran chipi kronik sorunluymuş ve bir bilgisayarcı 350 TL gibi bir fiyata bu dizüstü bilgisayar ile uyumlu HD7670M takılabileceğini söyledi. Aliexpress'ten baktığımda ise HM70 (sanırsam Intel'in) chip falan gördüm. 7670M taktırmak mı daha iyi yoksa bu anakartı mı almak daha?
Not: Anakartım daha önce hiç işlem görmedi, 7 sene olmuştur. Halihazırda masaüstü bilgisayarım var bu dizüstünü satmak istemiyorum gündelik işlerde kullanmak için yararlı olur.
İşlemcinin ekran kartı kullanılabiliyorsa o şekilde kullanabilirsin. O durumda ben olsam yaptırmam.
Anakart için: TR'de de anakart satılıyor, n11, GG ya da sahibinden.com'a bak istersen. Tamir ile ilgili olarak; çip değişimi sonra verdiği garanti süresi de önemli ama 350 lira o makina için gereksiz olur.
Linki biliyorum, işlemcinin grafik kartını da, o nedenle kontrol etmen iyi olur. Her durumda 350TL o konfigürasyon için gereksiz olur. İlk mesajımdaki noktaların üzerinden geç bu esnada.
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
Linki biliyorum, işlemcinin grafik kartını da, o nedenle kontrol etmen iyi olur. Her durumda 350TL o konfigürasyon için gereksiz olur. İlk mesajımdaki noktaların üzerinden geç bu esnada.
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
Harici ekrana yansıtamıyorsan onboard ekran kartını devre bırakmıştır Toshiba.
O durumda satıcının dediği gibi ekran kartı arızalıdır, driver ile çözemezsin.