Toshıba satellite c855 2c5 Ekran Kartı Değişimi

HAKAN EREN 2525

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim toshıba satellite c855 2c5 notebook'um var. Bunun ekran kartını değişebilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar benim toshıba satellite c855 2c5 notebook'um var. Bunun ekran kartını değişebilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam laptoplar da ekran kartı değişimi pek önerilmiyor bir ara bende düşünüyordum ama fiyat çok pahalı tutuyor. Yurt dışında evet bu parçalar ucuz ama ülkemizde laptop harici ekran kartları biraz fazla tuzlu. Hem genelde HP marka dışındaki diğer laptoplar da değişen ekran kartı pek rastlamadım. En iyi çözüm yeni laptop almaktır. Eğer ekran kartınız ana karta gömülü ise o da değişebiliyor ama fiyatı pahalı ve 15 ay garantisi var sonra bozulsa da bakmazlar. Son olarak da kasalı ekran kartını bağlıyorsunuz Wi-Fi adaptörünün olduğu yerden ama oda en az 500 TL tutar ve %40 performans düşüklüğü yaşanır, aynı zamanda harici monitör gerektirir.
Sonuçta yeni bir bilgisayar alma vaktiniz gelmiş. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı