Xulian Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2016 #1 Bu ürünü sipariş geçtim. Toshiba Satellite Ci7-6500u-2.5Ghz 8Gb 1Tb 2Gb 15.6" - Evkur Bunun yerine önerebileceğiniz bir şey var mı? Sadece buradan alabiliyorum maalesef. Siteyi incelerseniz belki daha iyi önerileriniz vardır. Ben pek fazla anlamıyorum Ayrıca Toshiba nasıldır? Dizüstü Bilgisayarlar Fiyatları ve Modelleri - Evkur Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2016
Bu ürünü sipariş geçtim. Toshiba Satellite Ci7-6500u-2.5Ghz 8Gb 1Tb 2Gb 15.6" - Evkur Bunun yerine önerebileceğiniz bir şey var mı? Sadece buradan alabiliyorum maalesef. Siteyi incelerseniz belki daha iyi önerileriniz vardır. Ben pek fazla anlamıyorum Ayrıca Toshiba nasıldır? Dizüstü Bilgisayarlar Fiyatları ve Modelleri - Evkur
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2016 #2 Önermediğimiz modellerin hepsi maşallah Evkur'da var. Alınabiliri en yüksek olan Toshiba modeller fakat hepsinin içerisinde GT 930 var. 6 GB RAM'li, i5 6xxx işlemcili bir Toshiba işini görecektir.
Önermediğimiz modellerin hepsi maşallah Evkur'da var. Alınabiliri en yüksek olan Toshiba modeller fakat hepsinin içerisinde GT 930 var. 6 GB RAM'li, i5 6xxx işlemcili bir Toshiba işini görecektir.