Toshiba Satellite format atamıyorum

samet özel

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaslar, benim Toshiba Sattelite var. CD'den format atmaya çalışıyorum. BIOS'a ayarlarından CD Rom'u 1 . sıraya getiriyorum, kaydedip çıkıyorum. Fakat PC CD'den değil normal olarak başlıyor. Windows 8 kullanıcısıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaslar f12 dende secıyorum fakar chekıng medıa deyıp tekrar normal olarak baslatıyor.

Yaptım kardesım gene olmuyoo casperın format cdsı ondan olabılır mı kı?

Casper format cd' si ile toshiba laptoba format atıyorsun büyük ihtimalle sorun bundan dolayı kaynaklanıyor.

Baya ugrastım ya bır cozumu olmalı sankı ben boot atıp win 8 gerı yuklıcem bence ben bır yerde yanlıs yapıyo gıbıyım

Elindeki cd' nin boottable özelliği varmı emin misin? , Yoksa ne yaparsan yap başlamaz. Sen en iyisi netten win 8.1 indir ve usb ile format atmayı dene, en sağlıklı yöntem o şimdilik. Kolay gelsin.

Zaten wın 8.1 yuklu bende de çok yavasladı ya onceden 3 sanıyeye acılan makına sımdı 40 sanıyede anca acılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…