Toshiba Satellite L-50-B-133 Düşük Performans

01furkan27

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Ben Toshiba Satellite l-50-B-133 kullanıyorum (i7-4500U CPU İşlemci, 8Gb RAM R7 M260 ekran kartı) Daha bugün macun değişimi ve içinin temizlenmesine rağmen çok düşük FPS değerleri alıyorum mesela Csgo'da eskiden 100 FPS civarı değerler alırken şuanda 20 FPS'i zor görüyorum. (Driverlarım güncel) Yapabileceğim belli bir ayar falan mı var?

Merhaba arkadaşım. Aynı cihazdan bende de var. Sorunun muhtemelen grafik yapılandırma ayarlarından olsa gerek. Yüksek grafik kartını kullanacağın oyun ve programlarda amd ekran kartının devreye girmesi için ayarı 1 kereliğine mahsus senin yapman gerekiyor. Nvidia da bu olay otomatik oluyor fakat Amd ekran kartlarında kendin yapıyorsun.
Masaüstünde sağ tıklayıp en üst yada bi altında " grafik ayarlarını yapılandır" gibi bişey olması lazım . oraya gir .
Açılan sayfada oyunun exe dosyasını bulup eklemen gerekiyor. " gözat " deyip oradan bilgisayarım/c/program filesx86 /oyunun olduğu yani yüklediğin yer neredeyse onu bul ve oyunun .exe uygulamasını tıkla tamam de. oyun alt kısımdaki bölüme gelecek.
Daha sonra yanında seçenek göreceksin . " enerji tasarrufu " ve " yüksek performans" olarak. bunu " yüksek performans " a getirip "uygula " diyeceksin ve kapatacaksın. bundan sonra oyunu her açtığında amd grafik kartı ile açıcak ve fps sorunu yaşamayacaksın . umarım yardımcı olur .. kolay gelsin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı