Toshiba Satellite L50-A-1DH Güç Gelmeme Sorunu

dergos

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Şu aralar başıma en gelmemesi gereken şey geldi. Laptopumu normal bir şekilde kullanırken birden bire kapandı. 2-3 dakikadır mouse'a dokunmadığım için uyku moduna almış olabileceğini düşündüm. Bu sırada soğutucunun USB'sini takmakla uğraşıyordum. Laptop şarjdaydı. Her neyse bu durumda kapandı. Daha sonra düğmeye bastığımda LED ışıklarının yanmadığını gördüm. Hiçbir şekilde tepki vermedi. Şarj adaptöründe bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yani kabloda vs. çünkü laptopun şarjı vardı. En azından şarjdan açılması gerekirdi. Tamirciye götüreceğim fakat öğrenciyim ve gereksiz para vermek istemiyorum. Sorun ne olabilir? Ben ne yapabilirim? Batarya dahili. kapağı açıp önce batarya bağlantısını çıkarıp daha sonrada şarj girişi bağlantı soketlerini söküp açmayı denedim fakat olmadı. Ne olmuş olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Toshiba Satellite L50-A-1DH

Konu ne yazıkki hala güncel. Birkaç tamirciye sordum. Biri kuzey chipseti arızalı dedi. Bir diğeri kuzey chipset arızalı olsa ledler yanardı ekran gelmezdi sıkıntı beslemede belli bir yere kadar elektrik geliyor sonra kayboluyor dedi. İşin içinden çıkamadım. Kuzey çipset için 350-400 lira istediler. Lütfen bir fikir verin. @Recep Baltaş bakabilirsen çok sevinirim.

hocam aynı sıkıntıyla bugün ben de karşılaştım sorunu nasıl çözdünüz acaba?

hocam aynı sıkıntıyla bugün ben de karşılaştım sorunu nasıl çözdünüz acaba?

Anakartdaki kuzey köprüsünün yandığını söylediler. Anakart değişikliği gerekiyor(muş). 1700 lira fiyat çekti servis o zaman. Yeni notebook aldım. Bu şekilde çözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…